واژگونی اتوبوس در محور اسلام‌آباد غرب به کرمانشاه ۴۰ مصدوم بر جای گذاشت (۲ اسفند ۱۴۰۳) تحویل ۸۰۰ واحد مسکونی به مددجویان کمیته امداد خراسان رضوی تا پایان سال (۲ اسفند ۱۴۰۳) وزیر علوم خبر داد: راه‌اندازی گشت‌های انتظامی در اطراف دانشگاه‌ها | نقاط ناایمن دانشگاه‌ها با مدیریت هوشمند ایمن‌سازی شود + فیلم وام‌های ضروری و ازدواج فرزندان به بازنشستگان پرداخت شد تامین پایدار آب شرب ۷۳۰۰ روستای کشور رد شایعه ورود طوفان برف به کشور در اوایل اسفند ۱۴۰۳ | پدیده «طوفان برف» غیر علمی است صدور هشدار سطح نارنجی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۲ اسفند ۱۴۰۳) وزیر علوم: تلفن همراه و لپ‌تاپ همه دانشجویان بیمه می‌شود | توضیحات جدید وزیر علوم درباره پرونده قتل دانشجوی دانشگاه تهران + فیلم رئیس کانون وکلای خراسان: مهم‌ترین انگیزه برای حفظ استقلال کانون وکلا، دفاع بدون لکنت از موکلین است رئیس اتحادیه اسکودا: نهاد وکالت و رسانه هم‌سو با یکدیگر حرکت می‌کنند پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد تحت وب از ابتدای سال ۱۴۰۴ ۵ تأثیر روحی‌روانی دورریختن وسایل اضافی خانه اعلام وضعیت اضطراری به دلیل شیوع دنگی در ایالت سائوپائولو برزیل راهکارهایی برای توجه مردان به فعالیت‌های بدنی | ورزش، راهی به سمت سلامت انگیزه سرقت، عامل اصلی قتل دانشجو دانشگاه تهران اعلام شد توضیحات سرپرست دادسرای جنایی تهران در بازسازی صحنه قتل دانشجوی دانشگاه تهران نشست صمیمانه دانش‌بنیان‌های استان خراسان با وزیر علوم | چشم‌انداز صادرات یک میلیارد دلاری از پارک علم و فناوری خراسان دولت باید به قانون زایمان طبیعی جامه عمل بپوشاند این خطای بهداشتی موجب وزوز گوش می‌شود همکاری‌های ایران و ژاپن در حفاظت از تالاب‌ها | پروژه جدید در راه است مصرف این سبزی‌ها می‌تواند از سفیدشدن مو‌ها جلوگیری کند ۲ هزار و ۵۷۳ سگ و گربه صاحب‌دار در تربت‌حیدریه علیه هاری واکسینه شدند روایتی از خطرات دست‌فروشی در حاشیه جاده بهشت‌رضا(ع) مشهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲ اسفند ۱۴۰۳) | بارش برف و باران از هفته آینده ماجرای جنایت مسلحانه و خانه‌هایی که به آتش کشیده شد سهم ۵۳ درصدی زنان در کنکور ارشد ۱۴۰۴ بیش از ۱۱ هزار و ۵۰۰ بازدید نظارتی از تأسیسات گردشگری خراسان رضوی ثبت شد صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در پی پیش‌بینی سرمای شدید (۲ اسفند ۱۴۰۳) بارش باران در خراسان رضوی و ۲۲ استان دیگر | کاهش ۱۲ درجه‌ای دما (۲ اسفند ۱۴۰۳) هشدار درباره زمین‌خوردن سالمندان در ایام خانه‌تکانی یک پُک قلیان برابر با ۲۰۰ نخ سیگار ضرر دارد
سرخط خبرها

مهلت ۱۰ روزه وزیر علوم به دانشگاه‌های سراسر کشور برای پیگیری تأمین امنیت معابر دانشگاهی و خوابگاهی | دانشگاه تهران به نام امیرمحمد خالقی مدرسه می‌سازد

  • کد خبر: ۳۱۷۲۳۱
  • ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۳
مهلت ۱۰ روزه وزیر علوم به دانشگاه‌های سراسر کشور برای پیگیری تأمین امنیت معابر دانشگاهی و خوابگاهی | دانشگاه تهران به نام امیرمحمد خالقی مدرسه می‌سازد
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری لا تاکید بر تآمین امنیت معابر منتهی به دانشگاه و خوابگاه‌های دانشگاه گفت: گستره این موضوع ملی است و مخصوص تهران نیست؛ دانشگاه‌های تهران را که خودم حضور دارم، شخصاً پیگیری می‌کنم، اما برای سایر دانشگاه‌های کشور هم یک مهلت ۱۰ روزه قرار دادم و در این ۱۰ روز باید گزارش کار خود را ارائه دهند.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین سیمایی‌صراف، در حاشیه حضور در مجلس شورای اسلامی درخصوص آخرین وضعیت و پیگیری‌های انجام شده در پی قتل امیرمحمد خالقی، دانشجوی ۱۹ ساله دانشگاه تهران توسط سارقان، گفت: شب گذشته یک جلسه تقریباً سه ساعته با حضور رؤسای همه دانشگاه‌های تهران، مسئولانی از مقامات امنیتی، انتظامی، قضایی، فرمانداری و وزارت کشور برای پیگیری تصمیماتی داشتیم که روز شنبه درباره این حادثه و عواقب و پیامد‌های آن گرفته شد.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه موضوع اصلی جلسه این بود که آیا مصوبات روز شنبه (۲۷ بهمن) اجرا شده است یا خیر؟ اضافه کرد: خوشبختانه همه آنچه که ما روز شنبه تصمیم گرفته بودیم، انجام شده بود. از جمله تأکید شده بود که باید متهم دستگیر و پرونده ویژه برای آن تشکیل شود که خوشبختانه امروز پلیس خبر خوش دستگیری آنان را داد.

وی در خصوص پیگیری‌های وزارت علوم درخصوص متهمان پرونده قتل امیرمحمد خالقی گفت: ما از متهم شکایت کردیم، خود من شخصاً با خانواده این فرزند عزیزمان تماس گرفتم و اعلام کردم که جدای از دانشگاه تهران، خودم حاضرم وکالت این پرونده را به یک وکیل زبده در حوزه جنایی بسپارم. در همین راستا وکیل پرونده هم با خانواده خالقی تماس گرفته است.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در ادامه از نصب یادمان مرحوم امیرمحمد خالقی در دانشکده مدیریت دانشگاه تهران خبر داد و گفت: همچنین دانشگاه تهران یک مدرسه یا در خود روستا زادگاه این دانشجوی خود یا اگر روستا ظرفیت و نیاز ندارد هر جای دیگری که خانواده مرحوم امیرمحمد خالقی تعیین کنند، احداث خواهد کرد.

سیمایی‌صراف همچنین با اشاره به نامه اخیر خود به روسای دانشگاه‌های سراسر کشور، گفت: علاوه بر اینکه به همه دانشگاه‌های کشور نامه زدیم که یک جلسه متناظر با جلسه شب گذشته ما با مقامات امنیتی و انتظامی شهر و استان مرکز آموزش عالی که آنجا قرار دارد، داشته باشند؛ تأمین روشنایی معابر منتهی به دانشگاه و خوابگاه‌های دانشگاه و نصب دوربین حتی الامکان و برقراری سرویس رفت و آمد برای دانشجویان مورد تأکید قرار گرفت.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با تأکید بر اینکه گستره این موضوع ملی است و مخصوص تهران نیست؛ تصریح کرد: دانشگاه‌های تهران را که خودم حضور دارم، شخصاً پیگیری می‌کنم، اما برای سایر دانشگاه‌های کشور هم یک مهلت ۱۰ روزه قرار دادم و در این ۱۰ روز باید گزارش کار خود را ارائه دهند. امیدواریم با تأمین امنیت معابر دانشگاه‌هی و خوابگاهی، دیگر شاهد چنین حوادث واقعاً تأثرآوری نباشیم. 

منبع: خانه ملت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->